Home page

Italiensk tradition gennem 100 år

Amarena Fabbri ITA Amarena Fabbri ENG Amarena Fabbri DE Amarena Fabbri DK

Facebook Instagram YouTube Pinterest

Pavlova

Den smukke og elegante kage opkaldt efter ballerinaen Anna Pavlova

Pavlova
Ingredienser
  • 100 g æggehvider
  • 100 g sukker
  • 100 g flormelis
  • Vanilje is
  • Amarena Fabbri
  • Flormelis til pynt

FREMGANGSMÅDE:

  • Pavlovaen:

  • Bland sukker og flormelis sammen og del blandingen i to dele.
  • Pisk æggehviderne i en skål med en håndmixer, tilsæt den første halvdel af sukkerblandingen og pisk til de er stive.
  • Derefter bland resten sukkerblandingen i med en spatel, og sørg for røre meget forsigtigt for bevare den luftige konsistens.
  • Forvarm ovnen til 105 °C.
  • Læg den rå marengs i en sprøjtepose
  • På en bageplade læg et smurt og melet ark bagepapir og lav en lille marengs-"rede" sprøjteposen.
  • Bages i cirka en time og 30 minutter
  • Kagen samles:

  • Inden servering samles pavlovaen ved at lægge et par amarenakirsebær, lidt is, og pynte med mere amarenakirsebær og lidt amarenasaft
  • Drys evt. med flormelis og servér

Opskrift skrevet af Fabbri

Print